Yaz Saç Bakımı: Temel İpuçları

Yaz mevsimi ve plaj esintileri, güneşle öpülen cilt ve özgürlük duygusu vaadi ile gelirken, çoğumuz için cildimiz ve saçlarımız için ortak bir endişe var.

Yaz aylarının eğlenceye yönelik bir şüphe yoktur, ancak güneş, kum, tuzlu hava, deniz ve havuzların maruz kalabileceği iklimsel etki zorlukları sayesinde sağlıklı cilt ve saçları nasıl koruruz?

Zahmetsiz görünen saçlar her zaman kolay değildir, bazılarımız touslu bir altın yele kuruyan şık saçları ile sudan çıkmaz.

Tüm saç tipleri için bu 10 ipucunu uygulayarak güneşte geçirdiğiniz zamanın keyfini çıkarırken saçınıza iyi bakmasını sağlayın.

# 1 Korumayı kilitleyin

Güneş ışınları kelimenin tam anlamıyla saçınızı ve saç derinizi kızartır, kökleri ve uçları kurur, saçın ana gövdesi kontrole ters düşebilir, şık saçları kabarır ve kıvrılır.

Buna karşı koymak için ilk adım korumaktır. Nemi ve canlılığı korumak için saç şaftında eşit şekilde çalışan ilacarı Reset A Vitamini Yüz Serumu gibi bir koruma ürünü seçin.

Avucunuzun içine küçük bir miktar uygulayın ve saçlarınızın ucuna masaj yapın. Şimdi güneşte tarzınızı geliştirmek için çeşitli başörtüsü, şapka ve egzotik türbanlar toplayın.

# 2 Saç nemlendirme

Saçınızı, spor salonundan plaja ve gün batımı barı gibi gün boyu en iyi şekilde tutmak için nemlendirici sisler ve doğal harmanlama spreyi kullanarak saçlarınızda sağlıklı bir parlaklık elde edin.

Hazırlıkta dinlendirici ametist ve Vitamin B12 ile ilapothecary’nin 50ml’lik Dijital Yüz Misti gibi aerosol olmayan bir sis taşıyın. Gün boyunca liberal kullanın.

# 3 Barometreyi bitirin

Saçınızı nemli koşullarda bakım yapmak önemlidir, çünkü atmosfer nemli hissediyor olabilirken saçlarınız fritözleşebilir.

Buna havadaki su molekülleri ile saçınızdaki proteinler arasında oluşan hidrojen bağları neden olur ve bu kıvrılma ve kabarma potansiyelini tetikler.

Hair’ın kimyasal yapısı, doğrudan neme bağlı olan havadaki hidrojen miktarındaki değişikliklere alışılmadık bir duyarlılık kazandırıyor ve neden bir günden diğerine görünüşte sebepsiz olarak yeleğinizi yönetilebilirden manikliğe geçtiğini açıklıyor.

# 4 Altın kal

Saçlar sadece vurgulanmış veya renkli saçlar için değil, güneşte de renk alabilir, bu nedenle yaz için saç temizleme ürünlerinizi değiştirmeniz gerekir.

Aynı şekilde mevsimsel olarak uygun yüz bakım ürünleri kullanıyorsunuz, sadece güneşin etkileriyle değil aynı zamanda polen, toz ve kum ve duman gibi diğer ılık hava kirleticilerindeki artış, yaz şampuanlarının ve saç kremlerinin mücadele etmesini de tercih edebilirsiniz.

Doğal bir temizlik şampuanı ve ardından yumuşak bir saç kremi kullanın. Düzenli bir saç maskesi ekleyin ve saçınızı bütün yaz boyunca mutlu tutabilirsiniz.

# 5 Alıyorum

Havuz kenarındaki bir kişi ya da kucak yüzücü olmanız, klorlu ya da tuzlu su havuzlarının etkisinin saçınızın rengini değiştirmesine izin vermeyin.

Renk düzeltici şampuanlar koyu tonlardaki cilalılığı hafifletmek için çalışabilirken, papatya, lavanta ve gümüş toner şampuanları deniz yosunu sarışınlarının ve grilerdeki deniz yosununu azaltıyor.

Saçınızın özellikle risk altında olduğunu düşünüyorsanız, örneğin sarışın, neden oryantal bir ipekle üst düğümlü bir topuzla bağlamıyorsunuz ya da 1940’lı yılların tarzını yansıtan bir başlık kaplamalısınız.

# 6 Sörfde hayatta kalmak

Tuzlu suyun saçımızın okyanustaki tek sorunu olduğunu düşünmek güzel, ne yazık ki saç üzerindeki etki şaftın kurumasını sağlıyor ve okyanus kirliliğinin çoğunu emmeye yatkın hale geliyor.

Suyun yüzeyinde yüzen tortular ve yağlar saçı kaplayabilir ve bu nedenle iyi bir ürünün suya girmeden önce ve sonra en iyi şekilde kullanılmasını sağlar.

Suyun hala saç stresinize neden olabileceğinin ne kadar temiz olduğu önemli değildir, bu yüzden okyanustan en iyi şekilde faydalanmak için korunmalı ve hazırlıklı olun.

# 7 Yaşamak ve hayatta kalmak

Yaz aylarında zamanlamalar, seyahatler ve taahhütler çoğu zaman kişisel bakım rutinlerimize harcayacak “zamanımın” olmadığı anlamına gelir; bu nedenle saçınızı en iyi şekilde tutmak için hızlı düzeltmeler ve geceleme yollarını bulmanız gerekir.

Saçlarınız için haftada bir kez canlanma rutini eklemeye çalışın, saçlarınızı yumuşak bir sevgi dolu bakımla tedavi etmek için fazladan otuz dakika bulun.

Sadece ılık suyla durulama ve durulama işleminden sonra parmaklarınızı hafifçe kurulayın ve ilacocathery A, C, D ve E Zengin Yüz Yağı dokusuyla saçlarınızı gevşetin ve canlanın.

# 8 Kafa derisini yatıştırır

Sıcaklıktaki aşırı değişiklikler, uçakta yolculuk, stres ve hatta yeni yiyecekler bile kafa derinizi strese sokan durumlar yaratabilir. Panik düğmesine basmamak için kafa derinizin güneş altında kuruması çok önemlidir.

Artan kuruluk, sadece daha fazla tahrişe neden olacak kepek önleyici şampuanlara ulaşmak anlamına gelmez, bunun yerine ilacın Mint ile soğutan ve Lavanta ile iyileştiren Head Space Shampoo’sunu deneyin.

Güneş ışınlarına maruz kalmak kafa derimizdeki doğal yağları azaltır ve sonucu kimyasal olarak tedavi etmek sadece daha fazla zarar getirecek, bunun yerine